Nick Lenderink

Naam: Lenderink
Voornaam: Nick
Geboortedatum:   22 mei 1977
Geboorteplaats:   Terborg
Burgerlijke staat:  Ongehuwd (samenwonend)

Als landschapsontwerper wil ik de basis die ik door mijn opleiding heb opgedaan in de praktijk verder verrijken. Daarbij wil ik mijn persoonlijke kwaliteiten inzetten tot het vormen van ideeŽn die tot in de toekomst stand houden en een positieve bijdrage leveren aan de groene leefomgeving in welke vorm dan ook.

Mijn taak is het overbrengen van een concept tot een einduitwerking waarbij de gebruiker zich op zijn gemak voelt. De vroegere situatie en huidige waarden van een landschap kunnen aanvoelen is daarbij een pre. Het is simpel om iets te verslechteren, juist dat beetje extra toevoegen passend in de huidige tijd en behoeften is een kunst. Een kunst die alleen onder de knie te krijgen is, door het veelvuldig te doen.

De huidige samenleving blijft groeien en steeds vaker wordt de confrontatie aangegaan met de groene omgeving. Dikwijls moeten belangrijke natuurwaarden of oude elementen wijken voor stedelijke ontwikkeling. Dit is onvermijdelijk. Nieuwe ontwikkeling en kwalitatief hoogwaardige groene ruimte kan samengaan, mits het goed doordacht wordt. Juist die uitdaging wil ik aangaan. Door een brede werkstijl te ontwikkelen en het opdoen van zoveel mogelijk ervaring in verschillende schaalmaten en disciplines is het mogelijk een serieus aandeel te vormen binnen de ontwikkeling van diverse projecten in Nederland.

Mijn Curriculum Vitae downloaden? klik hier

   

 

sitemap  |  zoeken  |  favorieten  |   disclaimer  © nick lenderink  |   Website by iBranding